Kinesisk Konstlära - Mat som medicin

 

 

Jag är utbildad hos Akupunkturakademien i kinesisk kostlära.

 

Den kinesiska kostläran igår i TCM den traditionella kinesiska medicinen. Det har precis som Qigong använts i 1000-tals år och och bygger således på lång erfarenhet.

 

Om du kommer till mig för besvär av olika slag ställer jag en diagnos genom att ställa frågor samt titta på din tunga. Enligt det jag kommer fram till kan jag rekommendera dig recept som består av olika livsmedel, grönsaker , frukter etc.

 

Exempel på problem kan vara eksem, magbesvär, högt blodtryck etc.

Du kan även få hjälp med nikotinavvänjning på naturlig väg.

 

Några kunders kommentar efter behandling:

 

Alma har haft torr hud sedan hon var riktigt liten. Utslagen har behandlats med mjukgörande kräm samt kortisonsalvor. Periodvis har utslagen varit stora, röda, hårda och ibland också såriga. Kortison har då använts vid varje insmörjning.

Anne träffade Alma våren 2010. Då var Almas hud mycket torr med flera stora utslag. Anne tittade på Almas utslag och ställde frågor. Därefter fick vi flera recept som skulle förbättra huden. Almas utslag mattades snart och de största utslagen försvann efter ett par veckor.

Under sommaren 2010 fick Alma tillbaka utslag och då fick hon åter äta kost som Anne rådgivit om. Utslagen försvann. /Malin

 

Jag får fart på min tröga varje gång jag använder mig av det recept som jag fick vid besök hos Anne.  /L.H

 

 


Copyright © 2009 AENEA Hälsa och Harmoni.  Med ensamrätt.
Ändrad: 2012-05-25